Odd Molly jakt i Skåne

Tog en sväng idag för att kolla in sista släppet av Odd Mollys vårkollektion. Åkte till Borgeby Kids and friends som brukar ta in det mesta. Där fanns mycket kvar från första och andra släppet, men tredje skulle inte nå dem förrän på måndag och antagligen inte vara upplockat förrän sent måndag eller tidigt tisdag.

Så jag får ge mig till tåls ett tag till innan jag kan bestämma mig för vad jag ska satsa på. Kanske en grandmas coat? Eller är det dags för en tenfold knit?

Även om inte Odd Molly nått Borgeby så fanns det mycket annat att titta på där. Både roliga Desigual och vackra Day. Har förälskat mig i en skinnjacka från Day.

För de som letar efter varor från de första släppen så fanns det mycket kvar på Borgeby. 4 continent stich fanns i rött och vitt i de flesta storlekar. Och tenfold knit fanns i almost black och chalk, dock inte i några andra färger. Har dock sett att den finns på Scandinavien Sportsmen i Love vilket var jättesnyggt.

Fonda dress fanns också kvar i Borgeby i chalk (1 och 0, tror jag), almost black (2 och 0) och i dark pink (kollade inte storlekar).

Over and out, för denna gång.

Såg föresten att Idyll interiör i Hörby rear vårkollektionen med 25% till 30%...

RSS 2.0