Är det dags att sälja Mollysar?

Nu hänger dom där. Livealoten och Dudetten. Så fina i somras, men nu känns de helt fel. Kanske ska de få nya hem via Tradera. Eller, ska man vänta och se om de känns bättre till våren...


Jag älskar min iPhone!



Jag känner mig faktiskt lyckligare sen jag skaffade mig min iPhone. Nya upptäckter varje dag, och även i min hetska vardag utan egentid, så hinner man alltid med sin telefon. Nä, telefon, ska jag nog inte säga, för egentligen så är det nog det som den är sämst på. Det är allt annat som man kan göra som är fantastiskt; mail, surf, facebook, GPS, spel och alla andra fantastiska applikationer.

Här kommer svaret från Odd Molly!

Vet inte precis om detta var något särskilt bra svar angående problemen med Odd Mollys höstkollektion, men detta svar fick jag till slut:

Hej,

Vad roligt att du tycker om våra kläder men det är mycket tråkigt att de gjort dig besviken denna säsong. Vi har 2 styles denna säsong som vi har lite problem med, inte alls alla, men ett par stycken, och problemet är att sidenbandet lossnar. Det är mycket tråkigt att det problemet har uppstått men som tur är det ett relativt lätt problem att åtgärda.

 

Vi arbetar hela tiden med att förbättra vår kvalité och vi vill absolut inte göra våra kunder besviken, men ibland kan det bli lite fel men vi försöker att ordna upp det på bästa sätt.

 

Återkom gärna om du har fler frågor.

Trevlig kväll,
Sofia



RSS 2.0